Login

Det faste mannskapet på RoyalWings består av Lars Henrik Sutterud, Kjetil Belbo og Andreas Vik. Vi er alle tre oppvokst på Kongsvinger (derav navnet ”RoyalWings”), en by som kanskje ikke er kjent for sitt seilemiljø. Tilfeldighetene ville det likevel slik at vi ble introdusert for seiling i slutten av tenårene. Les mer her (kommer snart...) om hvordan tre innlandsgutter ble til barske sjømenn.

Vi har kjøpt båten i fellesskap og eier 1/3 hver. Beslutninger treffes med flertall, her hersker det demokrati. Men til sjøs er det viktig med en kaptein som kan treffe beslutninger som følges opp raskt og uten spørsmål av resten av mannskapet, for det oppstår fra tid til annen situasjoner som krever raske handlinger og et samkjørt mannskap. Vi har derfor alltid én kaptein. Rollen som kaptein går på rundgang hver måned.

Det faste mannskapet på Royalwings 

Kjetil Belbo , født 9. mars 1975.

Kjetil er utdannet siviløkonom fra Kristiansand i 2000 og har jobbet i Verdipapirsentralen (VPS) og senest i Steria. Kjetil er en ivrig skikjører og tilbringer de fleste vinterhelgene på Hemsedal. Kjetil har kystskippersertifikat. 

 

 

 

Lars Henrik Sutterud, født 18. september 1975.

Lars Henrik studerte medisin i Krakow og Poznan i Polen og ble utdannet lege i 2004. Han har siden arbeidet som allmennpraktiker i en praksis på Toten, men har nå trukket seg tilbake fra den hektiske 8-15 jobben for å være skipslege i varmere strøk.

 

 

 

Andreas Vik , født 7. januar 1975.

Andreas studerte juss i Bergen og ble utdannet jurist i 2001. Han har siden jobbet som advokat i advokatfirma Thommessen Krefting Greve Lund. En stor takk til Thommessen som har gitt permisjon slik at drømmen kunne realiseres! Andreas har kystskippersertifikat.

 

 

 

 Ahmed.

Ahmed er vår faste rormann og står stort sett til rors 24 timer i døgnet. Han er usedvanlig flittig og holder stø kurs. Han kan iblant lage irriterende pipelyder når han savner oppmerksomhet, men etter en skikkelig korrigering holder han kjeft og seiler ufortredent videre. En bra mann å ha med på tur!span>

www.royalwings.nowww.royalwings.nowww.royalwings.nowww.royalwings.nowww.royalwings.no