Login

Listen under er satt i tilfeldig rekkefølge

Heitmann Marin AS

XCSport

Quantum

Seatronic

Sparebanken Hedmark

Alfa Kompetanse – Norsk Maritim Kveldsskole

Belamarin

ProNav

Helly Hansen

Sweet Protection AS

Servicesenteret

PR-foto

Skaane Marin

Fische Marin

Berema

ACO

Fridesign

ProShop

Concept Profilering

Norsk Satellittelefon AS

URGE

Christian Vik - Überwebmaster

Sponsorer - Uten våre sponsorer og samarbeidspartnere, hadde det ikke blitt en lang seiltur...

Heitmann Marin AS - http://www.sailboat.org
Hva skulle vi ha gjort uten Heitmann? Vi hadde vel sittet i Oslo og klødd oss i hodet den dag i dag.... De har vært MEGET behjelpelig med alt fra planleggingen, rådgivning,  latt oss høste  av deres ekspertise og erfaringer, til innkjøp av utstyr, pakking og klargjøring. Og ikke minst at de har vært tilgjengelig for oss under hele vår ferd (i alle fall så langt...). Og det er ikke få (dumme?) spørsmål som kommer fra førstegangskjøpere av en seilbåt. De har i alle fall ikke uteblitt fra oss silkeseilere...
Så en stor takk rettes til de ansatte hos Heitmann Marin AS,og  da spesielt, Lars-Jørgen, Gunn og Peter.
For mer informasjon om hvorfor vi valgte akkurat å samarbeide med Heitmann Marin og hvorfor valget falt på vår Jeanneau 42i, samt bakgrunn for valg av utstyr kan du lese mer om her: http://dnn.royalwings.no/Båten/tabid/54/Default.aspx

XCSport - http://www.xcsports.com
Alle som har vært i en seilbåt vet at alt før eller siden blitr vått, og plass er og blir et problem (en får aldri stor nok båt...) Så ved hjelp av noen fantastiske vanntette og lufttette bagger, som også kan komprimeres godt, har vi greid å stue bort mye ekstre klær, dyner osv slik at vi kan stue dette bort steder en normalt ikke ville ha oppbevart ting som ikke tåler å bli vått.
XCSport har også utstyrt oss med en rekke vanntette og luftette pakkposer. Disse kunne vi ikke vært for uten!!! Av samme grunn som over. De blir brukt til å stue bort klær ol. som ikke er i bruk daglig, skittentøy som ikke skal forpeste resten av båten, og pakkposer når en skal i land, og er redd for at innholdet skal bli vått.
Og så er det viktig å ha soveposer til alle mann, pluss ekstra mannskap som kommer og går.

Quantum - http://www.quantumsails.no/
Det er viktig med seil som passer båten, og da båten fra fabrikk var utstyrt med Quantum seil, så var det naturlig også å ta kontakt med Quantum i Norge. Og vi endte der opp med akktuat det vi trengte, en stor, rød, flott genaker. 

Seatronic - http://www.seatronic.no/
Er det mulig å legge ut på langtur uten å være i kontakt med Seatronic? Da hadde i alle fall ikke vi fått med oss halvparten av alle de småting vi ikke trodde vi hadde bruk for, som vi så til de grader har hatt bruk for. Seatronic har alt fra de minste små duppedingser til det avanserte.
En stor takk til Rolf som kom med sine råd om hva og vi trengte, og ikke minst hva vi ikke trengte. Setter stor pris på ærlige selgere!!!

Sparebanken Hedmark - www.sparebankenhedmark.no
SEND MORE MONEY!!!
Tusen takk for all støtte og support Geir Hagaløkken. Hadde det ikke vært for vår kjær lokalbank hadde det blitt vanskelig å finansiere en slik tur. Ikke bare med tanke på finansieringen, men også for all den bistand som ytes kontinuerlig. 
Og så må vi ikke glemme våre fantastiske VISA-kort, de har fått samme design som vår hjemmeside. Alfa Kompetanse – Norsk Maritim Kveldsskole - www.alfakompetanse.no/nmks
En stor takk til Frank dFlon og alle ekstrene sesorer som som lot oss ta kystskippereksamene på kveldstid. Ja det er en kveldsskole, men alle kurs var egentlig avsluttet. Men de holdt oppe kun for Andreas og Kjetil, slik at Royalwings kunne seile avgårde med bevis på at i alle fall den  teoretisk kompetansen var tilstede da vi kastet loss.
For grønn stake er til babord! Eller var det omvendt? Slik er det i alle fall i Karibien....
 

Belamarinwww.belamarin.no
Siden vi hadde kjøpt en Jeanneau som var utstyrt med Raymarine fra fabrikk var det naturlig for oss å kontakte Belamarin for å utvide utstyrspakken og klargjøre vår Royalwings med utstyr slik at hun var klar for langturseiling. Det fleste leverandører sier at deres produkter er kompatible med andre leverandøres produkter, men vi holder oss til at like barn leker beste...  

ProNav - www.pronav.no
AIS!!! => Kommet for å bli!
Og her har vi en solskinnshistorie hvor produkter fra forskjellige leverandører faktisk jobber godt sammen. Vi ønsket AIS med sender og mottaker, men da Raymarine ikke hadde en AIS iht til våre krav sonderte vi markedet og kom over en norsk levereandør av AIS. Og når selgeren hadde samme båt og plotter som oss, og lovet på tro og ære at de forskjellige leverendørene faktisk jobbet godt sammen, så var ikke valget vanskelig.
Og det funker UTMERKET!  Kjapt, Trygt og Billig!

Helly Hansenwww.hellyhansen.no
TAKK BJØRN TERJE HANSEN!
Vi hadde faktisk ikke tenkt å ta med oss våre HH-uniformer, men heller få de skippet over til Karibien. For vi trengte de jo ikke før vi skulle hjemmover. FEIL!!! Takk gud for at vi i siste sekund ”måtte” ta de med oss, for de blebrukt aktivt hele veien ned til Girbraltar, og fra der av har de nå og da blitt tatt fram på enkelte nattvakter. Også over Atlanteren, og på ”harde” seilas i Karibien.

Sweet Protection ASwww.sweet.no
Som nybegynnere, og senere som eksperter, så må vi beskytte sitt mest verdifulle organ. Men ikke nok med det, det er også viktig å se bra ut! Og da finnes det vel ingen som kan konkurrere med Sweet’s hjelmer?

Servicesenteret - SONY
Dette er vårs livs reise, og den må dokumenteres!!! Og valget falt på Sony, da de kunne komme opp med akkurat det vi trengte; bra foto- og videoapperat som også kan fungere under ekstreme forhold og under vann.


PR-foto - http://www.pr-foto.no/
Fotoutstyret må kunne fraktes trygt fra og til, samt kunne ligge trygt forvart i båten. Her ble det investert i en totalt vanntett sekk fra Lowe-Pro.

Skaane Marin - http://www.skaane.no/
De har de mest behagelige redningsvestene på markedet;  Spinlock!!!

Fische Marin - http://www.fischemarine.no
”Vi skal ha den største oppblåsbare dinghy dere har og den største motoren vi kan få på ripa....” Dette begynte som en spøk, men det var det vi endte opp med... Og godt er det!
Er det noe en virkelig har nytte av når en ligger på svai, har venner på besøk og skal inn til stranden med 3 kiter og 7 mennesker, , så er det en stor og trygg dinghy!

  

Berema - http://www.berema.no/
Tror ikke vi kan forestille oss dette livet uten vår kjære venn EU20i ! For vi har et stort kjøleskap som står på 24/7, vi spiller musikk døgnet rundt og ser på video og tar igjen på alle tv-serier vi har gått glipp av hjemme i Norge på kveldene.


ACO  - http://www.aconordic.com/no
Gutter på tur trenger noen sterke kvinner som passer på! Der har Arianne vist seg som en sterk kvinne og tenkt på guttas sikkerhet. Hun har sørget for at vi ikke kommer hjem med 20 år eldre hud og hudkreft; hun har utstyrt oss med en mengde solkremmer. Men ikke  sånne klissete, ekle greier som vi gutter egentlig ikke liker. Disse kremene har vist seg å være verken klissete eller seige, og kan herved anbefales til tøffe gutter som ikke vil gå rundt som noen inntørkede svisker når de blir gamle/eldre....
Hun har også utstyrt oss med ”personlig sikkerhetsutstyr” fra sin tidligere arbeidsgiver.

Fridesign - http://www.fridesign.no
Vi kjøpte en meget pen båt, men Hege Berge har gjort den ennå penere! Nå er den helt spesiell.
Hun har designet vårt ”troll” og våre logoer, våre t-shirs og  vår hjemmeside. Uten hennes hjelp ville vi bare hatt en helt vanlig Jeanneau 42i, nå har  vi en Royalwings!!!
STOR takk for all hjelp!

ProShop - http://proshopas.no/
Harald Schie har trykket de klistremerker Fridesign har designet for oss. De sitter som støpt på skroget.  Og takk for utmerket service, uten Harald’s hjelp ville vi nok endt opp med feil fargekode på trykkene våre...

Concept Profilering - http://www.conpro.as/
Vi har selvsagt team-shirts! Og takket være Anders’ raske service, og som jobbet dag og natt for at vi skulle få ferdig våre team t-shirts, samt gjeste t-shirts, før vi startet vår reise.
( Og trykk og brodering er fortsatt som nytt, etter 6 måneders heftig bruk) 

Norsk Satellittelefon AS - http://www.htsalg.com/
Hva skal en si? Man er vel litt dumdristig om en i disse dager legger ut på langturseiling uten å ha med seg en Iridium satelittelefon. Det er en enkel og billig livsforsikring. Og for ikke å nevne at det faktisk enkelte steder er billigere å ringe med satelittelefon enn med mobiltelefon. For enkelte steder er det MEGET dyrt å ringe fra.

 

URGE - www.urge.no
Gutter på tur  må ha en en hobby! Og vi skal lære å kite. En stor takk til Espen som kom med råd og vink og hva og hva vi ikke trengte. Men som også tømte store deler av vår reisekasse...

Christian Vik - Überwebmaster - www.christianvik.com
Vår cyberüberwebmaster som løpende har hatt vår hjemmeside under utviklikling, og som har vært på jobb 24/7 for å sikre at vår informasjon kommer ut selv når vi ikke har muligheten til å komme oss på nett.
En STOR takk for all hjelp!!!

www.royalwings.nowww.royalwings.nowww.royalwings.nowww.royalwings.nowww.royalwings.no