Login

Informasjon

Her legger vi ut alle bildene som blir tatt på turen, i alle fall 10% av dem... Det blir tatt mye bilder, og vi prøver å plukke ut de beste. VI bruker mye tid på dettte, slik av vi kan bruke disse bildene som vår dagbok og kunne ta de fram i ettertid for å minne oss selve på hvor heldige vi har vært. Men vi håper også at dere andre kan ha glede av å se de, så her er de! De seneste bildene kommer sist i framviseren, så scroll ned og velg den siste siden for å se de siste bildene.

Har du problemer, ser du ingen bildeframviser?
Klikk på Microsoft Silverlight logoen til høyre og resten skal gå av seg selv.
Får du ikke installert programvaren?
Ta kontakt med IT-avdelingen din (regner med at du sitter på jobb om du ikke får installert programvaren...). Dette er et nytt standard microsoftprodukt som alle IT-avdelinger vil la deg installere, og som er inkludert i Windows Vista.

Full skjerm
Du se på bildene i "full skjerm" ved å trykke på symbolet med en "firkant med en pil opp". Trykk på "Esc" for å gå ut av full skjerm modus.

Kommentarer til bilder
Vi har nå også fått muligheten til å legge inn kommentarer til bildene, men det er over 3000 bilder her nå, så vi ligger litt etter skjema... Men hold musepekerne over bildet når du blar, så kommer kommentarene opp der det er lagt inn (nå kun bildene fra Isla Coche). Eller velg full screen. 

Utålmodig?
Er du av den utålmodige typen som ikke vil vente på den hvite streken som jobber seg sakte bortover mens neste bide lastes? La PC'en stå å laste ned alle bildene i katalogen før du begynner å se på dem (tar ca 10 min).

www.royalwings.nowww.royalwings.nowww.royalwings.nowww.royalwings.nowww.royalwings.no